Thursday, June 16, 2011

Afiq dan batang bercahaya


video

Assalamualaikum wahai makhluk Allah :) , korang kalu bosan bosan kan selalu buat ape? mesti korang cari hal tak pun nk buat keje gile tul tak? haha . Btw , ni nk citer sikit je , video kat atas ni lah editing  video 1st kitorang untuk After Effect time bosan =.=" . Light saber? hah jgn terkejut . tu nmpak sangat menipukan. tak pe². korang tengok then nilai k :) , lagi pun kitorang baru je 'warm up' dengan perkakas ni sume.

p/s: lepas engko orang tengok video dan rasa nak terajang engko orang boleh tinggalkan nama kat ruang comment, gua cari engko

No comments:

Post a Comment